divendres, 22 de juny del 2007

PRESENTACIÓ II


Per fi, avui comença la 2ª temporada de Joves i Punt! Sé que heu hagut d’esperar. Ho sentim molt, però avui aquesta angoixant espera s’acaba! Ueueueue!!! (XD)

Serenem-nos. Aquesta nova etapa em fa molta il·lusió. Es podria dir que m’ha costat lo seu arribar-hi! Esforços, angoixes, patiment, estrès, exàmens finals, selectivitat... Vosaltres, lectors, sereu qui jutjarà. Vosaltres direu si aquesta nova etapa de la sèrie val o no la pena.

El simple fet de que entreu aquí i us digneu a llegir-vos el que sempre hi ha escrit ni que sigui per sobre, i observar les imatges ja és més de la mostra d’afecte que esperaria rebre!

Així que sense enrotllar-me més, us presento uns nous fitxatges. Personatges nous aquí. Però no pas a la vida del Gerard, la Berta, la Laia o en Marçal. Potser algú s’esperava aquesta ampliació de la plantilla (només a qui li vaig dir) potser d’altres no. Sigui com sigui, us presento la resta de companys d’institut dels nostres protagonistes. Ella són en David, la Mireia, la Joana i en Xavi, i aquests són els seus perfils:



DAVID:::::::::

EDAT: 18 anys

CABELL: Marró Moreno

ULLS: Blaus

ESTIL: S’arregla, ni poc ni massa. Tendeix a la moda del moment, però ni massa exagerat ni massa desapercebut. És molt presumit i a vegades, exagera aquest aspecte, que el PODRIA col·locar perfectament dins l’estil de metrosexual.

PERFIL: Estudiant. Solter i sense compromís i amb un factor peculiar: és Gai. Viu la vida i viu el moment, sense parar-se a pensar massa: actua per impulsos. Extrovertit i amb aires de poeta, li va la literatura, passejar amb els amics, la musica chillout i ambient, i una petita vena bohèmia de vegades li fa escriure textos ben macos. Se sent orgullós de qui ha arribat a ser, i en cap moment la seva homosexualitat li causa cap pudor: no té cap problema per expressar-ho públicament.


MIREIA:::::::::

EDAT: 18 anys

CABELL: Castany fosc
ULLS: Marrons

ESTIL: Sempre íntimament lligat amb la seva major afició: l’esport. Podríem dir que va informal, però molt ben vestida, esportivament parlant, amb roba còmode i disposada a suar-la si per alguna casualitat de la vida li pica anar a córrer en qualsevol moment del dia.

PERFIL: Estudiant. Soltera. Fa natació i en els moments lliures surt a córrer per alguns dels camps que envolten el seu poble. És molt, molt dinàmica. Li agrada molt la canalla, i de cara el seu futur, li agradaria fer alguna cosa relacionada amb això. És divertida, simpàtica i sincera, per això sempre diu el que pensa. Escolta de tot, des de Pop, passant pel Rock, fins arribar a les més sonades cançons de l’estiu. Qualsevol música és bona per córrer.


JOANA:::::::::

EDAT: 18 anys

CABELL: Rossa

ULLS: Verds

ESTIL: S’arregla i bastant. Sempre va amb algun modelet de Mango, o Zara... Té un puntet “chic” però es manté ferma darrere la linía que dona pas a l’a massiva exageració, conservant encara la seva dignitat. Hi ha estils i estils!
PERFIL: Estudiant. Soltereta i de fa poc. És mol bona mossa, diguem que té un bon cor, que a vegades li costa mostrar. És la típica noia que si li caus bé, guai, si no, mala sort. Manté algunes distàncies amb certa gent, però les escurça amb els que són els seus millors amics. Li encanta anar de marxa, però últimament la cosa comença a perdre la gràcia, ja que li ha tocat (per treure’s el carnet) fer de taxista de 4 pendons cada nit, i això vol dir, no beure, cosa que li produeix un gran dolor (al cor). xD


XAVI:::::::::

EDAT: 18 anys

CABELL: Marró rojenc

ULLS: Marrons

ESTIL: Es posa el que troba. Normalment samarretes estampades o amb missatge i texans. Bàsicament aquest és el seu conjunt. Li flipa anar de compres al mercat i allunyar-se com més millor de les botigues de roba prefabricades en sèrie de la gran ciutat.

PERFIL: Estudiant i solter. No és massa bo en els estudis, però té una força de voluntat increïble! No ha tingut mai parella. Sempre s’ha refugiat en l’afició dels videojocs, que li han fet perdre més d’una oportunitat. És una mica miqueta friki. Li agrada llegir Manga,, la música Ska, heavy... És un paio legal, cuida i conserva moltíssim les seves amistats i creu bastant amb lo que són els fenòmens paranormals.



AGRAÏMENTS::::

A la Raquel, al Carlos, al Micael i a la Consol. A l’Eloi, a l’Iris, a l’Eugeni, a la Maria i a la Glòria.
No sé si em deixo algú, però tots aquests segur que no. Ells van estar presents en el naixement dels nous personatges, i d’una manera o d’altre, van ajudar en el part, aportant les seves opinions, consells, suggerències i propostes.
Això és el que fa que una cosa com aquesta sèrie, un compromís envers el públic, passi de ser un projecte a ser una realitat impulsada per moltes i moltes esperances de futur!


Gràcies a tots!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Woles...

El k ja no t'hagi dit.. sk n o s'ha de dir o almenys que queda molt poca cosa a dir!!! així que... només et comentaré que disfruto molt de la millor resolució... amb aquest blog... xk ens dóna la oporunitat de apreciar més el teu art... els detalls que s'haurien D'APRECIAR d'aquesta sèrie... NOVA i ORIGINAL!

P.D.: almenys el que si puc dir sk en els comentaris d'aquest blog si que sóc la primera... és qüestió... res... espero la teva constancia que segueixi així i jo valoraré moooolt el teu esforç i el teu art... el teu interès i moltes coses més...
Gràcies, gràcies per tot i gràcies per donar-nos tot aquest etreteniment i plaer... no em cansaré de dir-t'ho mai... GRÀCIES!!!!!!!

Bueno... com que per aki diuen que això no és cap comentari sinó una història... et deixu!

Recordar-te... que intentaré (verb per mi acabat...) proporcionar, colaborar i permetre l'èxit... d'aquesta sèria...!

Fins aviat mku... vagi b...
Bye-bye!

Anònim ha dit...

Visca JOVES I PUNT!! M'agraden molt els nous personatges!! (i el Xavi no s'assembla en gens a mi...com diuen alguns xD)