dissabte, 23 de juny del 2007

Vinyeta 7

Fa dos dies es va acabar la Sele, i tot Segon de Batxillerat s’està reunint a l’institut per marxar de viatge de fi de curs. Alguns porten setmanes, mesos, esperant aquest gloriós dia, a d’altres no els motiva tant, però també se’n moren de ganes. No tots s’han vist les darreres setmanes, hi ha qui ha anat a Selectivitat, hi ha qui ha fet les Proves per Cicles Superiors, i ara és l’hora de retrobaments post-estudis, de passar-s’ho de puta mare, arraconar tots els maldecaps i disfrutar del que promet ser el viatge més inoblidable de les seves vides amb la gent que han compartit experiència durant dos anys, o més.

Van arribant tots de mica en mica, i un cop assegurada la presència de tothom, posen rumb a Barcelona, directes cap a l’Estació de França. Tothom està esbarat, i és normal. Per molts aquest viatge deixarà empremta, tot i que encara no s’ho ensumin massa. Després dels tràmits corresponents, a les nou del vespre embarquen al TALGO, on cadascú corre per no quedar-se sense lloc a l’habitació d’aquell company o companya que ja havia planejat la situació: 4 persones per cabina, pocs però bons.

La nit es feu llarga, sobretot perquè la impaciència es va apoderar d’aquell tren. Corredisses pels vagons, infiltracions a les habitacions, enrenou als passadissos, música, fum, alcohol i batibull general. La festa ja va començar molt d’hora, només a Portbou hi va haver temps de sortir una mica a prendre l’aire. Després, cap dins altre cop.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aix... que guay, que guay! k bien, k bien, como me gusta Isabel!!! ara m'ha vingut això al cap després d'escriure "que guay, que guay"... xDDDD i mira! se'm envà l'olla... deu ser auqesta calor!! jajajaja

Bueno, avui si k poca cosa a dir-te... ja que al teu flog... vaja tela! ... :D

Simplement, recordar-te que segueixo disfrutan d'aquesta gran sorpresa kns vas donar... el blog per poder valorar més tot allò inapresiable i que ha de ser necessàriament captat per poder dir!!! quina sort tinc de seguir aquest sèrie... i kin art que té el Quim!!! això no ho faria qualsevol ni ho té qualsevol! això demostra el jo veritable, la bona persona que et fa! que t'agrada fer la sèrie per gent com nosaltres i que la poguem difrutar i apreciar-te-la com et mereixes... i així ho faig...!

Ara si, PROU!! ens veiem... el 29

P.D.: tornaré a trucar per avere si és a les 12h? per confirmaru...

Adws... fins llavors...
Muxos kissus waperas!